Ana içeriğe atla

Nitelikli

2021 Asgari ücret zammı ile yeni maaşlar ne kadar, kaç TL olacak? TÜİK asgari ücretini sundu !!!

      2021 yılına sayılı günler kalırken, merakla beklenen asgari ücret 2021 ne kadar olacak? Gelen son dakika haberine göre milyonları ilgilendiren asgari ücret görüşmesinde TÜİK, 2021 asgari ücret sunumunu yaptı. TÜİK, (Türkiye İstatik Kurumu) asgari ücret için yapılan üçüncü toplantıda önerisini sundu. TÜİK, 2 bin 792.10 lira asgari ücret önerdi. Ocak 2021'de emekliler, memurlar ve işçiler için zamların ne kadar olacağı merak ediliyor. Maaş artışlarında en büyük belirleyici ise enflasyon oranı. Sabah gazetesi yazarı Faruk Erdem işçi, memur ve emeklilerin 2021 Ocak ayında alacakları yeni maaşları hesapladı. Ayrıca, kısa çalışma ödeneği, işsizlik maaşı ve en düşük memur ve en düşük emekli maaşları ne kadar olacak? Son dakika: Asgari ücret 2021  ile son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonları ilgilendiren asgari ücret 2021 görüşmeleri sıkı bir şekilde devam ediyor. Ocak ayı ile birlikte milyonlarca emeklinin, memurun ve işçinin maaşları da artıyor. SSK ve Bağ-Kur em

Kalk Gidelim dizisi final yapıyor!


TRT1’de artık yeni ve önemli kararlı yollar gözlemliyoruz. Artık düşük performanslı dizilere katlanmak istemeyen kamu yayıncısı, yeni yapımlara hız verdi. İzleyicileri her akşam TRT1 ekranında tutacak diziler ve yeni yayınlar oluşturma konusunda atılan adımlar sonuç vermekte… Uyanış Büyük Selçuklu, Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı dizileri bu konuda çok başarılı birer örnek oldular.
Barbaros ve Teşkilat isimli iki yeni dizi de yakında izleyicilerle buluşacak. Ocak ayında TRT1 ekranında yayınlanması beklenen bu iki dizi şimdiden heyecanı artırdı. TRT1’in yeni planı gereği artık düşük performanslı dizilere yol göründü gibi duruyor şimdilik işte bu noktada da ilk kurban seçilmişti.

4 sezondur ekranda yer alan Kalk Gidelim dizisi, 135. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek… Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri yapılan dizi, Türkiye’nin en organik ve hayvan dostu yapımı olması özelliği ile tanınıyordu. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin finali için 3 bölüm kaldı.

10 Aralık Perşembe akşamı 132. bölümü yayınlanan Kalk Gidelim, yine düşük reyting oranları ile günü tamamlayabildi. Dizinin 133. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dudu ve Şakir’in bebeğinin doğması ise izleyiciler için mutlu oldukları bir andı…

Uzun süredir beklenen bebeğin Kalk Gidelim dizisine gelmesi sevinci artırdı. Ancak dizinin final yapacağı gerçeği ise hayranları bir hayli üzmektedir.

Kalk Gidelim dizisinin 133. bölümü 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin finaline yaklaşılırken, hikayede ne tür gelişmeler yaşanacağı da merak ediliyor. bakalım neler olacak.

İşte 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 133. bölüm fragmanı:



Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar